butikslokaler-slagelse.dk: Butik i Korsør

Butik i Korsør

Om Korsør

Korsør ligger i Slagelse Kommune på Sydvestsjælland og er den første by man møder når man krydser Storebæltsbroen fra Fyn til Sjælland. Korsør by er delt op i to bydele, Sydbyen og Halsskoven, der ligger på hver sin side af noret. Korsør har altid været det naturlige udgangspunkt for sejlads mellem Fyn og Sjælland og før Storebæltsbroen blev bygget var der også en færgehavn i Halsskoven. I dag ligger Flådestation Korsør i byen, hvor en stor del af søværnets skibe og depotfaciliteter befinder sig.

Tidligere var Korsør naturligvis meget præget af færgeovergangen og var tydeligt mærket af at Storebæltsbroen blev opført på grund af de mange arbejdspladser der gik tabt i Korsør. Byen er dog ved at rejse sig igen og har en smuk natur med mange skove og lange strande. De lange strande gør også Korsør oplagt som feriemål, hvilket mange danskere og udlændinge benytter sig af hvert år.

 

Værd at besøge i Korsør

-          - Halsskov Odde

-          - Tårnborgparken

-          - Korsør Miniby

-          - Korsør Fæstning

-          - Korsør Lystbådehavn

-          - Kongegaarden

-          - Korsør Biografteater

-          - Korsør Lystskov


Korsør’s geografi

Korsør havde i 2011 14.412 indbyggere og er dermed den andenstørste by i Slagelse Kommune. Korsør ligger lige ved E20-motorvejen og helt ud til Storebælt. De vigtigste gader omfatter bl.a. Halsskovvej, Tårnborgvej, Revvej og Storebæltsvej.

 

Links om Korsør

Korsør på Wikipedia

Visit Sydvestsjælland om Korsør

Slagelse Kommune

Kort over Korsør

Søger du butikslokaler?

Søger du lokaler til butik? Så kan vi hjælpe. I højre side kan du oprette en søgning efter butik til leje eller butik til salg. Du kan også se en oversigt over de mange ledige butikslokaler på markedet lige nu.

Relaterede emner

Mere i denne kategori: « Skælskør Trekroner »